International
science
film festival
Nijmegen

Vijfde editie 06 t/m 10
nov 2019
Nijmegen

Tickets & kaarten

Waar kan ik tickets kopen? 
Tickets zijn vanaf 18 oktober te koop via de website of aan de kassa van LUX.

Hoe koop ik online tickets?
Vanuit het programma-overzicht op deze website kun je tickets kopen voor losse films, talks en andere programmaonderdelen. Je kunt meerdere tickets in je online winkelwagen stoppen, zodat je ze in één keer kunt afrekenen.

Heb ik een ticket nodig voor gratis programmaonderdelen? 
Voor gratis programmaonderdelen is een ticket niet nodig. Voor enkele programma’s is het nodig om je aan te melden. Dit staat expliciet vermeld bij de beschrijving van het onderdeel in het programma-overzicht.

Moet ik een account aanmaken om online tickets te kopen? 
Wij maken gebruik van het online kassasysteem van LUX. Heb je hier al een account, dan kun je deze gebruiken. Heb je niet eerder online tickets gekocht bij ons of bij LUX, dan is het nodig een nieuwe account aanmaakt.

Wat is de InScience strippenkaart?
Met de InScience strippenkaart heb je recht op drie tickets tegen een scherp tarief. Je kiest zelf welke programma’s je bezoekt en je bent niet gebonden aan een vaste festivaldag. Per programma kun je maximaal één ticket kopen met de strippenkaart.

Hoe koop ik de InScience strippenkaart?

Je kunt de strippenkaart op twee manieren kopen:

  • Offline, aan de kassa van LUX. Dit is een papieren strippenkaart. Deze variant is alleen te koop aan de kassa van LUX en kan alleen gebruikt worden om aan de kassa tickets af te halen. Op het aantal offline strippenkaarten zit geen limiet.
  • Online, via de website. Per account kan maximaal één online InScience strippenkaart worden gekocht. Je koopt eerst de strippenkaart met je InScience/LUX account en rekent de pas af. Vervolgens kun je drie voorstellingen bestellen voor € 0.-. Nadat de drie tickets zijn besteld, kan je met je account tickets bestellen tegen een regulier tarief.

Films, zalen en het programma

Zijn de films Nederlands ondertiteld?
Alle films zijn Engelstalig gesproken of Engels ondertiteld. Dit is omdat wij een internationaal filmfestival zijn, en ook een internationaal publiek bedienen.

Zijn de talks in het Nederlands?
De talks zijn in het Nederlands of in het Engels. Als een talk in het Engels is, staat dit expliciet vermeld in de beschrijving van het programmaonderdeel.

Kan ik tijdens een programma van zaal wisselen?
Nee, dat hebben wij liever niet. 1 ticket is geldig voor 1 programma, en tussendoor verruilen van zaal is niet mogelijk.

Kan ik ook met mijn rolstoel in alle filmzalen terecht?
LUX is goed toegankelijk met een rolstoel en in filmzalen is hiervoor een aantal plaatsen gereserveerd. LUX 7/Synthonzaal heeft geen rolstoelplaatsen. Omdat wij de rolstoelplaatsen in de zalen moeten inrichten is het fijn als je van tevoren telefonisch reserveert via de kassa van LUX, op het nummer 024 – 3816859.

Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons dan op info@insciencefestival.nl of bel met +31657340780.